• Kontakta 55Plus Ängelholm

  • Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer någon från oss till dig inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Häckklippning i Ängelholm

Har det hunnit bli vildvuxet i trädgården där hemma? Oavsett om du behöver hjälp att fixa i ordning inför sommaren eller vintern kan vi hjälpa dig med häckklippning så att du får tid och ork över till annat. I första hand använder vi den utrustning som finns på plats.

Kontakta oss eller lämna dina kontaktuppgifter så berättar vi mer!

Vårt trädgårdsteam i Ängelholm olle300

Hos oss kan det vara Olle som klipper din häck! Han är uppväxt på bondgård där han fick lära sig att sköta lite av varje, och han tycker att trädgårdsintresset bara ökat med åren. Han vet hur man klipper en häck på rätt sätt och trivs bra med att komma ut och hjälpa sina kunder. Olles kunder uppskattar att han är snabb, lyhörd och alltid ser till så att kunden är nöjd innan han åker därifrån.

Martin Jönsson
Franchisetagare och verksamhetsansvarig i Ängelholm

  • Veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Martin & Zenita .

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.