• Fråga FemtioFemPlus

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 • Fönsterputsning

  Boka fönsterputsningen idag!

  • Ta kontakt för hjälp idag!
  • Mer att säga? Fyll i utförlig förfrågan här!
   Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Fönsterputsning / fönstertvätt

Vi utför fönsterputsning över hela Sverige!

Våra lokalkontor runt om i hela Sverige är redo att hjälpa till med fönsterputsning när du känner det är dags. Söker du erfarna och kunniga fönsterputsare bör du ta kontakt med oss redan idag. I listan nedan letar du upp ditt närmaste lokalkontor och skickar in ditt telefonnummer eller din e-postadress så kommer en ansvarig på din ort ta kontakt med dig!

Varför är det viktigt att putsa sin fönster regelbundet?

Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster.  Då är det viktigt att putsa dina fönster regelbundet. Visste du att ibland kallas även fönsterputsning för fönstertvätt? Våra seniorer har genom åren putsat många fönster och har på så vis många års erfarenhet som står till ert förfogande. Genom regelbunden fönsterputs hjälper du dina fönster i längden.

Måste jag vara hemma när ni putsar?

Under tiden vi putsar kan du sitta ned en stund och ta en fika eller gå ut med hunden för att sedan komma hem till nyputsade fönster.

Måste jag själv köpa in utrustning?

Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett prickfritt resultat. Du behöver med andra ord inte köpa in dyra fönsterskrapor och annan fönsterputsutrustning som blir liggandes – gummit behöver vara fräscht när man putsar fönster!

Vart putsar ni?

Vi putsar fönster i bl.a. villor, lägenheter och uterum. Våra lokalkontor runt om i Sverige har  redan hjälpt tusentals kunder att få fina fönster – kontakta oss först när du behöver fina fönster!

Putsar ni endast glasrutorna och skippar rengöra karmar?

Vi torkar även av karmar och runt om fönsterna – kunden skall få det så fint som möjligt och att spara in på detta är inget som gör att du vill anlita oss igen. Tänk dock på att vi inte rengör karmar och trä/aluminium mer än att ta bort t.ex damm och spindelväv. Vill du att vi skall rengöra på djupet så säg till så planerar vi in detta också i samband med putsningen.

Hur mycket kostar fönsterputsning?

För att kunna ge dig ett bra prisförslag behöver vi veta hur många fönster som skall putsas, om det är dubbelglas, vändbara eller som kräver stege o dylikt. Skriv in ditt nummer eller e-post här nedan och skicka in din förfrågan så återkommer ditt lokalkontor med mer information och kommer tillsammans med dig överens om datum för fönstertvätten.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med fönsterputsning!

 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

 

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Vi kontaktar dig

Ett enklare liv börjar här. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra trevliga kontaktpersoner dig med mer information.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att kontakta oss direkt via e-post eller telefon.
Vi har vårt huvudkontor i Helsingborg med över 100 lokalkontor i Sverige.

0200-338 950 - Ekonomi
0424-004 852 - Helsingborg
0200-112 555 - Växel

Telefontid kl. 08:00 - 15:00. Lunchstängt kl. 12:00 - 13:00.
Vi svarar alltid på mejl inom 24 timmar på vardagar.

Bli medarbetare

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Visste du att vi även söker efter dig som inte fyllt 55?

 

Läs vidare och ansök