• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till 55Plus i Bollnäs! Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning och fönsterputsning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss!

Privata tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder – allt från hemstädning till snickerier. Kontakta oss för mer information.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster, anpassade till era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Bollnäs

Vi erbjuder en leveranstrygghet som våra kunder uppskattar. Vi kommer när vi ska och gör det vi ska! Våra medarbetare är uppskattade för att de är sociala och trevliga att ha att göra med.

Det är också många som blir rekommenderade att ta hjälp av oss, ibland har de fått tips av en granne som tar hjälp av oss till exempel.

Att våra medarbetare har roligt på jobbet tror jag också är någonting som bidrar till att vi har blivit så populära.

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Torbjörn Thyrén
Torbjörn Thyrén
Verksamhetsansvarig för 55Plus Bollnäs

070 - 616 72 62