• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Trädbeskärning i Bollnäs

Har du ett träd som börjat skymma solen i trädgården eller börjar det helt enkelt bli vildvuxet? Då kanske det är dags att ansa trädkronan. Vi hjälper dig gärna med det.

Lämna dina kontaktuppgifter eller ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning!

Trädgårdsteamet i Bollnäs

Bland de som hjälper till med trädgårdstjänster hos oss finns Bertil och Birgit. Bertil är mycket kunnig inom trädgård och gör allt från att klippa gräs och buskar till att sköta planteringar. Du kan också få träffa Birgit om du anlitar oss för att sköta din trädgård. Hon har ett förflutet inom hemtjänsten, men trivs lika bra i trädgården!

Ring eller mejla mig idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning!

Torbjörn Thyren
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Bollnäs

 

  • Kontakta 55Plus Bollnäs

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Torbjörn Thyrén.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.