• Skicka e-post till oss!

 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Storstädning i Bollnäs

Behöver du en grundlig storstädning i Bollnäs? Lita på våra erfarna seniorer hos 55Plus för att utföra professionell storstädning i ditt hem. Vi erbjuder en noggrann och effektiv städtjänst som lämnar ditt hem skinande rent.

Vår storstädningstjänst i Bollnäs inkluderar följande:

 • Dammsugning och moppning av golv: Vi tar hand om alla golvytor och ser till att de rengörs noggrant och noggrant moppas eller dammsugs för att avlägsna smuts och damm.
 • Rengöring av kök: Vi städar och desinficerar köksytorna, rengör ugnen, spisen, diskbänken och andra köksredskap för att säkerställa en ren och hygienisk miljö i ditt kök.
 • Sanering av badrum: Vi rengör och desinficerar badrummet, inklusive toalett, handfat, dusch och badkar. Vi ser till att kalkavlagringar och smuts avlägsnas för att ge dig ett fräscht och välmående badrum.
 • Dammtorkning av ytor: Vi torkar av och rengör ytor som bänkar, hyllor, bord, fönsterbrädor och andra ytor för att avlägsna damm och ge ditt hem en ren och prydlig look.
 • Avtorkning av glas- och spegelytor: Vi rengör och putsar glasytor, speglar och fönster för att ge dig en kristallklar syn och ett ljusare rum.

Vår erfarna seniorpersonal är dedikerad till att leverera högkvalitativa städtjänster och lämna ditt hem skinande rent.

Kontakta oss idag för att boka vår storstädningstjänst och låt oss ge ditt hem den omsorg det förtjänar.

Psst! Har du sett att vi även erbjuder flyttstädning?

Städteamet i Bollnäs

I vårt städteam ingår bland annat Anci. Hon har tidigare arbetat hos en konservator, så hon vet hur man sköter om olika material! Anlitar du oss för storstädning kan du också få träffa Birgit, som har ett förflutet inom bland annat hemtjänsten och hon har också arbetat med städning tidigare. Kunderna uppskattar Ancis och Birgits erfarenhet och noggrannhet och de får ofta beröm!

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till en enklare vardag!

Torbjörn Thyren
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Bollnäs

 

 • Kontakta 55Plus Bollnäs

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Torbjörn Thyrén.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.