Behöver du anlita en skicklig snickare för ditt hem i Bollnäs?

Hos 55Plus kan vi erbjuda erfarna snickare som hjälper till med olika snickeriprojekt i både hus och lägenheter. Våra snickare, som har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom yrket, är redo att assistera dig och leverera professionella resultat.

Vi erbjuder ett brett spektrum av snickeritjänster för att möta dina behov. Oavsett om det handlar om mindre detaljer eller större renoveringsprojekt, kan våra snickare ta sig an uppgiften med expertis och noggrannhet.

Här är några exempel på tjänster vi kan hjälpa till med:

  • Ombyggnad av innerväggar: Om du vill ändra planlösningen i ditt hem kan våra snickare hjälpa till med att bygga om och anpassa innerväggarna för att skapa den önskade layouten.
  • Köksmontering: Vi kan hjälpa till med montering av kök för att säkerställa en korrekt och funktionell installation.
  • Renovering av fasad: Behöver du fräscha upp eller byta ut fasaden på ditt hus? Våra snickare kan utföra detta arbete på ett noggrant och professionellt sätt.
  • Byggnation av staket: Vi kan konstruera och bygga staket som ger både säkerhet och estetiskt tilltalande utseende till din trädgård eller tomt.
  • Tillbyggnader: Om du vill utöka ditt boendeutrymme kan våra snickare hjälpa till med att bygga till exempel friggebodar, uterum eller andra tillbyggnader.
  • Altan- och trädäcksbyggnation: Vi kan skapa en vacker altan eller trädäck där du kan njuta av utelivet och koppla av.

Kontakta oss idag för att boka våra snickeritjänster och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina hemmaprojekt!

Psst! Har du sett att vi även erbjuder målning och tapetsering för privatpersoner i Bollnäs?

Om snickeriteamet i Bollnäs

I vårt snickeriteam ingår bland annat Torbjörn, Mats, Yngve, Peter, och Jan. Torbjörn är snickare i grunden och en väldigt uppskattad medarbetare som snickrar både inne och ute. Även Mats har en bakgrund som snickare. Mats har specialiserat sig inom trähus. Våra två plåtslagare, Yngve och Peter, hjälper också till när våra kunder behöver hjälp med snickerier. Slutligen har vi Jan, som är utbildad möbelsnickare. Han kan det där med detaljer, och jobbar främst med inredning och anpassning av kök.

Hör av dig till mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan underlätta i ditt nästa projekt!

Torbjörn Thyren
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Bollnäs

 

  • Kontakta 55Plus Bollnäs

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2024-05-01 av Tony Croon.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Målning av balkong i bostadsrätt är alltså inte heller berättigat till ROT-avdrag, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.