• Skicka e-post till oss!

 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Målning och tapetsering i Bollnäs – vi kan hjälpa!

Behöver du hjälp med målning och tapetsering hemma i Bollnäs? Lita på våra erfarna seniorer hos 55Plus för att utföra professionell målning och tapetsering i ditt hem. Vi erbjuder skickliga hantverkare som kan förvandla dina väggar och ytor till vackra och fräscha utrymmen.

I våra tjänster för målning och tapetsering i Bollnäs ingår:

 • Målning av väggar, tak och golv: Vi målar om dina väggar, tak och golv med precision och omsorg. Vi använder kvalitetsfärger och rätt teknik för att ge dina ytor ett nytt utseende och en fräsch känsla.
 • Nedtagning av gammal tapet: Om du vill byta ut den gamla tapeten kan vi hjälpa dig med att noggrant ta bort den och förbereda ytan för ny tapet eller målning. Vi ser till att allt utförs på ett rent och effektivt sätt.
 • Slipning: Innan målning eller tapetsering kan vi utföra slipning av ytor för att jämna ut ojämnheter och skapa en jämn och slät yta. Detta ger en bättre grund för det slutliga resultatet.
 • Bredspackling: Vid behov kan vi utföra bredspackling av ojämnheter och skador på väggar och tak. Detta garanterar en jämn och professionell yta innan målning eller tapetsering utförs.
 • Tapetsering: Vi erbjuder också tapetseringstjänster för att ge dina väggar en ny stil och karaktär. Vi kan hjälpa dig att välja rätt tapet och säkerställa en korrekt installation.

Kontakta oss idag för att boka våra tjänster för målning och tapetsering och låt oss förvandla ditt hem till en vackert renoverad och uppfräschad plats.

Psst! Har du sett att vi även erbjuder snickerihjälp till privatpersoner i Bollnäs?

55Plus i Bollnäs

Om du anlitar oss för enklare målnings- och tapetseringsarbeten är det mycket möjligt att du träffar Tord. Han hjälper i första hand till med målning och tapetsering men kan också hoppa in vid en del snickerijobb.

Ring eller mejla idag så berättar jag hur vi kan hjälpa dig fräscha upp hemma!

Torbjörn Thyren
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Bollnäs

 

 • Kontakta 55Plus Bollnäs

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Torbjörn Thyrén.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.