Vi på 55Plus i Höganäs erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, fönsterputsning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Välkommen att kontakta oss på 55Plus så underlättar vi din vardag!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig 55Plus Höganäs

En fördel med att anlita oss är, förutom att medarbetarna har en hög arbetsmoral, att vi i så hög utsträckning som möjligt försöker se till att det är samma person som kommer hem till dig varje gång. Förutom tryggheten så ger det även högre kvalitet på arbetet. Detta skapar goda förutsättningar för långsiktiga relationer.

Jag bestämde mig för att bli franchisetagare för 55Plus när jag insåg alla fördelar det innebar att arbeta med seniorer. Våra medarbetare har en mycket god arbetsmoral vilket också gör mitt jobb roligare! De tar ett stort ansvar när de är ute och jobbar och är också mycket tillförlitliga. Att våra medarbetare jobbar för att de vill och inte för att de måste är också någonting som leder till arbetsglädje.

Själv har jag tidigare jobbat inom ett antal olika branscher. Bland annat har jag arbetat på Ikea, där jag var säljledare på avdelningsnivå, men jag har även varit både anställd och delägare på ett företag inom bemanningsbranschen. Eftersom jag trivdes som egenföretagare ville jag gärna fortsätta med det och utveckla det lokala företagandet i Höganäs.
Ta gärna kontakt med mig så berättar jag mer om hur vi kan underlätta i din vardag!

Kajsa Jönsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höganäs