• Kontakta 55Plus Höganäs

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hjälp med gräsklippning i Höganäs

Få saker piffar upp en trädgård som en nyklippt gräsmatta. Det är också ett enkelt sätt få huset att se bebott ut även om ni är iväg på semester. Oavsett om ni är hemma eller inte, så hjälper vi er gärna med gräsklippningen.

Kontakta oss för mer information!

Trädgårdsgruppen i Höganäs

Lars är en av våra medarbetare som har gedigna kunskaper inom trädgårdsskötsel. Han har stor kunskap kring olika växter och hur de ska hanteras och skötas om, men är även utbildad anläggare. Även Rolf och Bengt, bland annat flera, ingår i vårt trädgårdsteam och hjälper till att sköta våra kunders trädgårdar, bland annat genom att klippa gräs och häckar. Lars och Rolf åker ofta ut tillsammans och hjälper till att hålla våra kunders trädgårdar välskötta.

Kajsa Jönsson

Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höganäs

 

  • Kontakta oss nu!

    Ange ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Kajsa Jönsson.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.