• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till 55Plus Uppsala

Vi på 55Plus i Uppsala erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, fönsterputs och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis!

Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Uppsala!

Kom hem till ett rent hem!

Prova oss för 99:- i timmen vid första städtillfället.*

Därefter städar vi på 55Plus för 255:-/timmen efter RUT — du får samma medarbetare varje gång. Du bestämmer hur ofta och hur länge vi städar hos just dig.

Våra trygga och lokala seniorer hjälper er med hemstäd, där ni själva väljer när det bäst passar er på vardagar mellan 08-18.

*Gäller endast nya städkunder & max tre timmar och efter RUT-avdrag. Utnyttja erbjudandet genom att ta kontakt med oss ovan.

Vi erbjuder en stor bredd av hushållsnära tjänster till våra privata kunder såsom hemstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete och fönsterputsning.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Bli vår medarbetare!

Om 55Plus Uppsala

Våra tjänster håller hög kvalitet! Vårt motto är att det alltid skall vara samma medarbetare som kommer till dig varje gång- något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar.

För oss är det inte bara viktigt att jobbet blir riktigt bra utfört, utan också att alla får ett vänligt och personligt bemötande. Här har vi en god stämning och roligt på jobbet!

Välkommen!

Svamptorget 10
756 45 Uppsala