• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till 55Plus Uppsala

Vi på 55Plus i Uppsala erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, fönsterputs och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis! Välkommen att kontakta oss på 55Plus!

Kampanjpris på hemstäd - 50% rabatt

För dig som är ny kund ger vi nu 50% rabatt på hemstäd. Anlita oss för hemstäd. Läs mer nedan!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Bli vår medarbetare!

Om 55Plus Uppsala

Våra tjänster håller hög kvalitet! Vårt motto är att det alltid skall vara samma medarbetare som kommer till dig varje gång- något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar.

För oss är det inte bara viktigt att jobbet blir riktigt bra utfört, utan också att alla får ett vänligt och personligt bemötande. Här har vi en god stämning och roligt på jobbet!

Välkommen!

Svamptorget 10
756 45 Uppsala
Ge gärna ett omdöme om 55Plus Uppsala!

Du är välkommen att ge ett omdöme om oss på länkarna nedan. Detta hjälper andra som söker efter hushållsnära tjänster att hitta rätt leverantör.


Betygsätt 55Plus Uppsala på Google