Välkommen till 55Plus Uppsala

Vi på 55Plus i Uppsala erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, fönsterputs, snickerier och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis!

Söker du jobb? Vill du hjälpa våra kunder är du alltid välkommen ansöka om att jobba hos oss. Läs mer här!

Vi erbjuder en stor bredd av hushållsnära tjänster till våra privata kunder såsom hemstädning, flyttstädning, trädgårdsarbete, snickararbeten, målning & tapetsering och fönsterputsning.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar? Vi söker även dig som är yngre så kontakta oss idag! Bli vår medarbetare!

Om 55Plus Uppsala

Våra tjänster håller hög kvalitet! Vårt motto är att det alltid skall vara samma medarbetare som kommer till dig varje gång- något som vi dagligen får höra att våra kunder uppskattar.

För oss är det inte bara viktigt att jobbet blir riktigt bra utfört, utan också att alla får ett vänligt och personligt bemötande. Här har vi en god stämning och roligt på jobbet!

Välkommen!

Svamptorget 10
756 45 Uppsala