• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hushållsnära tjänster i Helsingborg

Vi på 55Plus i Helsingborg erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete och olika typer av hemservice. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel samt bemanning. Som brukare av hemtjänst är du även välkommen att välja 55Plus Helsingborg som utövare (LOV). Välkommen att kontakta och anlita oss så gör vi din vardag lite enklare!

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Vill ni hellre fokusera på den egna huvudverksamhet? Då hjälper vi er gärna med städtjänster och fastighetsskötsel. Boka ett personligt möte med oss idag.

Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer. Just nu har vi ett extra behov av er som gillar städ, trädgårdsarbete och snickerier.

Verksamhetsansvarig 55Plus Helsingborg

Justus Winbladh började arbeta på 55Plus i Helsingborg i november 2017 och är områdeschef på 55Plus kontor i Helsingborg. Han driver den dagliga verksamheten på kontoret tillsammans med Sebastian Daun som kom till företaget i september 2019. Allra mest troligt är det någon av dem du kommer att få prata med när du ringer till oss. Christina och Anders hjälper oss vid behov och tillsammans ser vi till att du som kund alltid ska få ett positivt bemötande när du kontaktar oss. Vi erbjuder både privat- och företagskunder flexibla och kundanpassade tjänster – för att underlätta din vardag eller verksamhet.   

Jag hjälper gärna dig!

Har du några frågor eller funderingar tveka inte ta kontakt med mig!

Justus och Sebastian
Justus och Sebastian
Verksamhetsansvarig för 55Plus Helsingborg

042-400 48 52