• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Trädbeskärning i Helsingborg

Vi hjälper er gärna med beskärning av era träd så de åldras vackert och bär frukt av hög kvalitet.

tradgard-helsingborg

Tydlig kommunikation, fart och styrka är starka ledord som passar in på vår trädgårdspersonal

Per som tidigare officer och restaurangchef, och Reneé och Monika som båda kommer från läraryrket. Om vädret tillåter det så kan vi se både Reneé och Monika svänga in till gymmet på varsin motorcykel, och Monika har biceps som nog till och med skulle imponera på Magnus Samuelsson.

 

  • Vill du veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Justus och Sebastian.

Att tänka på

Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.

Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning

Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.