• Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Uppskattade hushållsnära tjänster i Vetlanda

55Plus i Vetlanda erbjuder alla typer av hushållsnära RUT/ROT-tjänster så som flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Våra kunder är alla från barnfamiljen, företagaren till äldre seniorer – du behöver med andra ord inte vara 55+ för att anlita oss! Ta kontakt med oss nu för att få hjälp inom kort!

Vi erbjuder alla typer av hushållsnära RUT/ROT-tjänster så som flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Har du behov av IT-hjälp i hemmet har vi kunniga medarbetare som gärna står till tjänst för att underlätta er vardag. Vi har erfarna hantverkare som kan hjälpa dig med målning, tapetsering och finsnickeri. Vi erbjuder även företagstjänster så som kontorsstädning, byggstäd och fastighetsskötsel.

Våra kunder är alla från barnfamiljen, företagaren till äldre seniorer – du behöver med andra ord inte vara 55+ för att anlita oss!

Våra RUT/ROT-tjänster är mycket uppskattade av alla våra privatkunder!

Välkommen att kontakta oss på 55Plus Vetlanda (vi tar även uppdrag i Eksjö, Sävsjö och Nässjö – höglandet) så gör vi din vardag lite enklare också!

Skicka in din förfrågan direkt snabbt och enkelt...

  • Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra erfarna och pålitliga seniorer hjälper gärna till i hem och trädgård. Bokar du löpande uppdrag så ser vi till att du får samma medarbetare, varje gång! Vi utför uppdrag hos barnfamiljer upp till äldre seniorer – åldern spelar ingen roll – vi hjälper till med allt inom hemservice, barnpassning och trädgårdsarbeten mm! Flera av tjänsterna är berättigade för RUT/ROT skatteavdrag.

– Hem/veckostäd
– Flytt/Dödsbostädning
– Fönsterputsning
– Trädgårdsarbeten

Vill ni ha en ren och trivsam arbetsplats? Vi hjälper er gärna med städtjänster, kontorsstäd, byggstäd och fastighetsskötsel. Med över 10 års erfarenhet och hundratals nöjda företagskunder erbjuder vi ett stabilt och säkert samarbete i framtiden.

– Kontorsstädning
– Vaktmästeritjänster
– Fastighetsskötsel
– Frukost på jobbet

Våra tjänster är eftertraktade och därför är vi alltid på jakt efter fler pigga och glada medarbetare som vill underlätta för andra! Jobba extra som senior i Vetlanda med omnejd – vi är seniorbolaget med riktig veterankraft. Tycker du om att hjälpa till med det vi erbjuder kontakta oss nu direkt så berättar vi mer!

– Vänliga arbetskamrater
– Varierande uppdrag
– Kunder som uppskattar dig
– Försäkring och personlig säkerhet
– Lön utefter avtal i branschen
– Ledande i branschen

Verksamhetsansvarig 55Plus Vetlanda

Varje dag får vi nya utmaningar med varierande problem att lösa för våra kunder, och det bästa är den tacksamhet och glädje vi möter när vi löst problemen. Våra medarbetare har roligt och gör ett bra jobb och det sprider sig från kund till kund.

Tack vare en brokig bakgrund har jag samlat på mig mycket erfarenhet under åren. 2011 startade jag upp 55Plus i Vetlanda och jag trivs mycket bra, så detta kommer jag att fortsätta med. Vi arbetar långsiktigt och har många nöjda återkommande kunder. Du kan lita på att vi finns här för att hjälpa till!

Vi tar uppdrag i Vetlanda men även i Eksjö, Nässjö och Sävsjö med omnejd dvs på småländska höglandet åt både privatpersoner och företag / kommun.

Kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vetlanda tillsammans med medarbetare

Richard, Martina och Annette.
Det är vi som svarar när du ringer!

Visste du att... 9 av 10 tillfrågade uppskattar våra tjänster i Vetlanda!
9/10
Leif Karlsson
Leif Karlsson
2021-02-02
Birgitha Jonsson
Birgitha Jonsson
2020-08-03
Kerstin Söderström
Kerstin Söderström
2020-06-29
JBTFiske
JBTFiske
2020-04-09
Mycket bra städföretag som kan rekommenderas till alla - man måste inte vara 55+ för att anlita dem 🙂 Få fint hemma, i trädgården eller i ert kontor. Ja, de hjälper alla åldersgrupper! Arbetaren som kom gjorde ett bra jobb!