• Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Häckklippning i Vetlanda

Har det hunnit bli vildvuxet i trädgården där hemma? Oavsett om du behöver hjälp att fixa i ordning inför sommaren eller vintern kan vi hjälpa dig med häckklippning så att du kan njuta av en välskött trädgård samtidigt som du har tid och ork över till annat.

Genom åren har våra erfarna medarbetare klipp åtskilliga meter häckar åt våra kunder runt om och i Vetlanda. Vi är det första valet för många äldre och välkomnar dig att få din häck klippt av någon av våra trevliga medarbetare som oftast är seniorer.

Vi berättar gärna mer om hur det fungerar med häckklippning – ring eller mejla oss!

Leif Carlsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Vetlanda

Hör av dig via formuläret här nedan!

  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Leif Carlsson.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.