• Kontakta 55Plus Sollentuna

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Välkommen till 55Plus i Sollentuna! Vi är din lokala leverantör av RUT- och ROT-tjänster i Sollentuna. Våra medarbetare är flexibla och erfarna och finns för att underlätta din vardag. Tjänster vi tillhandahåller är exempelvis städning av alla de slag samt trädgårdsarbete. Vi har även duktiga hantverkare som tar hand om de snickeri- och målningsprojekt du behöver hjälp med.

Privata tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete, murning och snickeri. Kontakta oss för mer information.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Sollentuna

Lotta Sterner är franchisetagare för 55Plus i Sollentuna.
Hon har sedan tidigare lång erfarenhet som egen företagare inom hästnäring, marknadsföring, sälj- och byggbranschen.

Frihet och att få bestämma själv har alltid lockat henne och därför har drivit eget företag varit allt från spännande, tillfredsställande men framförallt väldigt roligt!

Bli Medarbetare
Oattraktiv på arbetsmarknaden efter 55 +? Här tänker vi tvärtom!
Vi söker dig som är pigg, erfaren, glad som gillar att styra över sin tid och att kunna välja vad som känns kul att jobba med.
Hör av dig till oss så hittar vi något som passar dig.

Lotta Sterner är franchisetagare för 55Plus i Sollentuna.