Vi på 55Plus i Karlskrona erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning och gräsklippning, eller kanske inte orken för det finns längre? Välkommen att kontakta oss på 55Plus, vi underlättar din vardag!

Behöver du hjälp att få ihop vardagspusslet? I Karlskrona erbjuder vi en bredd av framförallt RUT- men även ROT-tjänster till våra kunder. Exempel på några av de tjänster vi erbjuder är: städning, trädgårdsarbete, IT-tjänster och snickeriarbete. Kontakta oss gärna för mer information, vi hjälper dig gärna.
Känner ni på ert företag att ni vill att medarbetarna fokuserar på det de är bäst på, då hjälper vi gärna till med det andra. Allt från lokalstädning till enklare underhållsuppdrag. Åt företag eller bostadsrättsföreningar hjälper vi gärna till med städning, underhåll, trädgårdsskötsel när det är säsong för det och på vintern hjälper vi även med snöskottning.
Du kanske börjar närma dig pensionen eller är du redan där men inser att du fortfarande har mycket kraft, vilja och energi kvar. Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill vara med och göra vardagen trevligare och enklare för våra kunder i Karlskrona. Vill du också vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?