Trädbeskärning för privatpersoner i Karlskrona

I den vackra staden Karlskrona erbjuder företaget 55Plus professionella tjänster inom trädbeskärning för privatpersoner. Företaget har en passion för träd och natur, och dess personal består av kunniga seniorer som har lång och värdefull erfarenhet av trädvård och beskärning. 55Plus siktar på att leverera resultat av hög kvalitet, och ser till att kundernas träd mår bra och ser ut precis som de önskar.

Följande tjänster ingår i trädbeskärning i Karlskrona:

Beskärning av fruktträd:

55Plus erbjuder skicklig beskärning av alla typer av fruktträd, vilket inte bara förbättrar trädens hälsa utan även främjar rikligare fruktskördar.

Beskärning av större träd & buskar:

Till en viss gräns kan större träd också beskäras av 55Plus, och personalen säkerställer att arbetet utförs tryggt och effektivt. Vi kan även beskära er häck eller större buskar.

Hyra av redskap:

Om kunden inte har erforderliga verktyg, är det möjligt att hyra redskap av 55Plus under klippningarna för att försäkra att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Avfallshantering:

Efter utförd trädbeskärning ser 55Plus till att allt trädavfall samlas upp och tas hand om på ett miljövänligt sätt, så att kunderna inte behöver oroa sig över det.

Rådgivning:

55Plus erbjuder även rådgivning gällande bästa metoder för trädvård, så att trädens hälsa och skönhet bevaras år efter år.

55Plus prioriterar att i första hand använda verktyg som kunden själv tillhandahåller, men som nämnt ovan är det också möjligt att hyra redskap vid behov. Kundens belåtenhet och trädens välbefinnande är alltid i fokus, och det ser 55Plus till genom att erbjuda heltäckande tjänster och professionell expertis.

Passa på att nyttja RUT-avdraget vid trädbeskärning i Karlskrona

Dessutom, flera tjänster som erbjuds av 55Plus är berättigade till RUT-avdrag, vilket gör det ännu mer ekonomiskt fördelaktigt för kunderna att anlita 55Plus för t.ex trädbeskärning.

För att boka en tid, eller om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt med 55Plus. Du kan enkelt göra detta via formuläret nedan eller via chatten på vår webbplats. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina träd och ser till att du blir nöjd med resultatet!

Psst! Visst vet du att vi även kan ta hand om resten av trädgården? Vi erbjuder nämligen trädgårdsskötsel i Karlskrona!

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på

Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.

Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning

Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.