Nytt! Vad kostar fönsterputsning i Karlskrona? Få eget prisförslag här!

Fönsterputsning för privatpersoner i Karlskrona

55Plus erbjuder fönsterputsning som gör dina fönster kristallklara och fria från smuts och fläckar, vilket låter ljuset flöda in i ditt hem och skapar en behaglig atmosfär.

Nedan listar vi några av de tjänster som ingår i fönsterputsningen hos 55Plus:

  • Fönsterputsning inomhus och utomhus
  • Varje fönster putsas både in- och utvändigt för att säkerställa en genomgående renhet och klarhet.
  • Rengöring av fönsterkarmar och fönsterbrädor
  • Inte bara själva glaset rengörs, även fönsterkarmar och fönsterbrädor får en ordentlig rengöring för att ditt fönster ska se ut som nytt.

Dessutom är 55Plus måna om att anpassa tjänsterna efter kundens behov och önskemål. Om du har särskilda önskemål eller frågor kring fönsterputsning kan du alltid räkna med en lyhörd och tillmötesgående service från 55Plus.

RUT-avdrag på fönsterputsning i Karlskrona med omnejd

En extra fördel är att fönsterputsning hos 55Plus är berättigad till RUT-avdrag. Detta betyder att du som kund kan dra av en del av arbetskostnaden direkt på din skattebetalning, vilket gör tjänsterna än mer prisvärda.

Avslutningsvis, om du önskar imponerande rena fönster och en service utöver det vanliga, tveka inte att ta kontakt med 55Plus. Du kan enkelt boka eller bli uppringd genom att fylla i formuläret eller använda chatten på vår hemsida. Välkommen att uppleva skillnaden med 55Plus – där fönsterputsning utförs med precision och omsorg.

Psst! Är det dags för årets stora vårstädning så kan vi lätta bördan! Vi erbjuder även storstädning i Karlskrona.

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.