Häckklippning i Karlskrona

När det är dags för häckklippning i Karlskrona står 55Plus redo att erbjuda en högkvalitativ tjänst utförd av kompetenta och kunniga seniorer. Med en passion för trädgårdsarbete och öga för detaljer garanterar vi att din häck kommer att bli precis så som du önskar.

Tjänster som inkluderas:

1. Häckklippning:

Vi ser till att din häck får den form och höjd som du föredrar, med precision och omsorg för att främja häckens hälsa och tillväxt.

2. Avfallshantering:

Allt klippavfall samlas upp och omhändertas av oss, så att du slipper tänka på detta. Du kan välja att vi tar hand om avfallet eller komposterar det på plats.

3. Maskinuthyrning:

Om du inte har egen utrustning tillgänglig erbjuder 55Plus möjligheten att hyra nödvändiga maskiner under klippningarna.

4. Rådgivning:

Vårt team delar gärna med sig av sina kunskaper och ger råd kring bästa skötsel och underhåll av din häck.

5. Efterbesiktning:

Efter utfört arbete genomförs en efterbesiktning för att säkerställa att allt arbete är utfört enligt dina önskemål och vår höga standard.

55Plus prioriterar att i första hand använda de maskiner som kunden själv tillhandahåller, vilket underlättar och effektiviserar processen. Om detta inte är möjligt står vi redo att erbjuda maskinuthyrning så att arbetet kan genomföras smidigt och utan onödiga dröjsmål.

Vi vill betona vikten av att häckklippning är berättigat till RUT-avdrag, vilket gör att du kan få professionell hjälp till ett mycket förmånligt pris.

Vänta inte! Ta steget mot en vacker och välvårdad häck redan idag genom att ta kontakt med 55Plus. Fyll i formuläret eller använd vår chattfunktion för att boka tid eller bli uppringd av oss. Vår personal ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar.

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.