• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Välkommen till 55Plus! Vi är din lokala leverantör av RUT- och ROT-tjänster i Skurup. Våra medarbetare är flexibla och erfarna och kan hjälpa dig genom att erbjuda ett stort antal tjänster som underlättar för dig i vardagen. Exempelvis tillhandahåller vi tjänster som veckostädning, fönsterputsning och flyttstädning samt trädgårdsarbete. Vi har även kunniga hantverkare som tar hand om de enklare snickeri- och målningsprojekt som du vill ha hjälp med. Kontakta oss för en enklare vardag!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Skurup

Det är inte lätt att hinna med vardagens alla sysslor och det saknas alltid någon pusselbit. Ibland räcker inte orken till och under vissa perioder behöver man en hjälpande hand.

Våra medarbetare har lång erfarenhet från en mängd branscher och därför kan vi erbjuda en palett av olika tjänster, både till privatpersoner och företag.

Jag har själv arbetat inom både byggnads- och fastighetsbranschen vilka båda två kräver stor lyhördhet till kunder och deras behov. Jag tycker att det är stimulerande och roligt att tillsammans finna lösningar på vardagshinder eller tillfälliga problem som dyker upp.

Inget är för litet eller för stort innan man ställt frågan om stöd eller hjälp. Hur kan vi underlätta din vardag?

Du är bara ett samtal ifrån en enklare vardag.

Jag ser fram emot din kontakt.                          

Vi hörs!

Benny Thell