Vad kan vi hjälpa dig med i Sävsjö?

Här nedan är ett axplock på sådant vi redan hjälper kunder med i Sävsjö. Tveka inte kontakta oss och få hjälp du också. Flera av tjänsterna är RUT/ROT-berättigade så du sparar extra. Vi hörs!

Hemstädning

Ge ditt hem i Sävsjö den kärlek det förtjänar med våra toppmoderna hållbara hemstädningstjänster. Vi skapar ett gnistrande rent och fräscht utrymme, så du kan njuta av mer tid för det du älskar.

Flyttstädning

Låt oss ta hand om stressen med flytten i Sävsjö. Vår professionella flyttstädning säkerställer att din gamla bostad är i perfekt skick för de nya ägarna, vilket ger dig trygghet och en smidig övergång.

Dödsbostädning

Vi förstår vikten av att behandla dödsboenden i Sävsjö med respekt och empati. Våra dödsbostädningstjänster hjälper till att avlasta dig och din familj i en svår tid.

Fönsterputsning

Se Sävsjö med nya ögon genom kristallklara fönster! Våra erfarna medarbetare putsar bort smuts och fläckar, vilket ger ditt hem eller kontor en ljus och inbjudande atmosfär.

Trädgårdsskötsel

Släpp lasset med gräsklippning och annat trädgårdsarbete. Våra trädgårdsskötseltjänster ger dig en välskött utomhusmiljö i Sävsjö att avkoppla i, medan vi tar hand om det hårda arbetet.

Trädbeskärning

Våra kunniga medarbetare i Sävsjö kan forma och förbättra dina träd för att främja deras hälsa och utseende. Ge din trädgård en estetisk ansiktslyftning, få mer frukt och skydda ditt hem från eventuella faror.

Häckklippning

Skapa en imponerande trädgårdsgräns med våra häckklippningstjänster. Vi ger dina häckar en prydlig, välansad look som höjer värdet och skönheten i din utomhusmiljö i Sävsjö.

Få hjälp i Sävsjö!

Richard, Martina och Annika. Det är vi som svarar när du ringer!

Dagligen ställs vi inför nya och varierande utmaningar, och vi tar itu med våra kunders problem med engagemang och kompetens. Det mest givande är att se den tacksamhet och glädje som sprider sig från kund till kund när vi löser deras behov. Våra medarbetare trivs och gör ett utmärkt arbete, vilket återspeglas i vårt nöjda kundunderlag.

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över Sävsjö, Vetlanda, Eksjö, Nässjö med omnejd, som omfattar Småländska höglandet. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag samt kommuner.

Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på hur vi kan göra din vardag enklare. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 

E-post: hoglandet@55plus.se
Telefonnummer: 070 620 32 05
Facebook: https://www.facebook.com/femtiofemplushoglandet