Anlita 55Plus för hushållsnära tjänster i Halmstad

Välkommen till 55Plus! Vi levererar hushållsnära tjänster i Halmstad, Laholm och Hyltebruk med omnejd. Våra medarbetare är glada och erfarna och hjälper dig att underlätta din vardag. Vi tillhandahåller exempelvis städning av alla de slag samt trädgårdsarbete. Vi har även duktiga hantverkare som kan ta hand om dina snickeri – och målningsprojekt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din vardag!

Vi erbjuder olika typer av RUT- och ROT-tjänster till privatkunder. Exempel på detta kan vara skräddarsydda upplägg av trädgårdsarbete, städning, fönsterputs och snickeri.
Vi löser det mesta som du kan tänkas önska hjälp med så tveka inte att kontakta oss.

Med våra medarbetares kompetens kan vi erbjuder er kontorsstädning och Fastighetsskötsel, så som exempelvis trappstädning, rengöring i soprum, snöskottning och skötsel av grönområden.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig 55Plus Halmstad

Vi erbjuder en massa olika tjänster men det centrala är att vi erbjuder dig tid, tid till att göra andra saker som kanske är viktigare eller rentav roligare.

Vi erbjuder därför det mesta inom städning och trädgårdsarbete men vi har även flertalet duktiga hantverkare som kan erbjuda både små reparationsarbeten och större renoveringar. Med vårt gedigna kontaktnät har vi även möjlighet att hjälpa till med diverse bemanning på företag för både kortare eller längre tider. Inget jobb är för stort eller för litet.

Vi lyssnar på dig och gör uppdragen på det sätt som du önskar genom våra duktiga och handplockade medarbetare. Vi gör vårt yttersta för att matchningen mot ditt specifika behov ska vara så bra som möjlig.

En stark drivkraft hos oss är att få hjälpa till och att hitta lösningar på problem.

Låt oss därför bli just din vardagshjälpe!

Conny Thornberg
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Halmstads kommun