• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hemstädning i Halmstad

Låt oss underlätta din vardag genom att ta hand om din städning. Du kan njuta av ett välstädat hem samtidigt som du får tid över till det du verkligen vill göra. Dina behov styr och det är du som bestämmer hur ofta du vill ha hjälp och vad du vill ha hjälp med. Trygghet, flexibilitet och kvalitet är viktigt för oss och vill du ha regelbunden hjälp av oss på 55Plus är det alltid samma medarbetare du får träffa. Nedan följer riktlinjer på vad som brukar ingå i våra hemstädningar, men det är dina behov som styr städningens innehåll.

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, WC-stol och handfat

Viktigt för dig som kund i Halmstad är att samtliga våra medarbetare är försäkrade, både utifrån personlig hälsa samt dina ägodelar om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi begär även utdrag ur brottsregistret på samtliga medarbetare innan de börjar arbeta hos oss. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att släppa in våra medarbetare i ditt hem när vi ska städa hos dig.

Våra medarbetare på 55Plus i Halmstad arbetar för att de tycker att det är roligt att få hjälpa dig, inte för att de måste. Deras främsta mål är att lämna en nöjd kund när de går ut genom dörren. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag.

Ta kontakt med oss!Innehållet på sidan senast granskat 2023-09-01 av Conny Thornberg.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.