• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hushållsnära tjänster från 55Plus

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre?

Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Hässleholm, Perstorp, Örkelljunga, Osby och Östra Göinge!

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med detta.

Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster till företag, anpassade till era behov.

Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer. Just nu har vi ett extra behov av er som gillar trädgårdsarbete och snickerier.

Verksamhetsansvarig 55Plus Hässleholm

Gemensamt för våra kunder är att de känner en trygghet i att anlita våra medarbetare då de är pålitliga och noggranna. Våra kunder befinner sig ofta i en äldre målgrupp och känner att de inte riktigt orkar med exempelvis städning och trädgårdsskötsel längre. Någonting som kunderna också uppskattar är att medarbetarna inte måste skynda iväg till andra jobb utan har möjligheten att vara personliga. Många nya kunder har blivit rekommenderade av grannar och bekanta att använda sig av 55Plus.

För mig är en välfungerande och löpande kommunikation viktig, både med mina kunder och med mina medarbetare. Därför försöker jag återkomma snabbt när kunderna kontaktar mig, minst inom 24 timmar, men oftast betydligt fortare än det.

Jag startade min yrkesbana som språklärare i 20-årsåldern och jobbade i över 30 år innan jag kände att det var dags att prova på någonting nytt. Då hittade jag 55Plus och fick möjlighet att starta eget. Att starta eget kan ibland kännas nervöst, men som franchisetagare får man möjligheten att driva eget samtidigt som man får en trygghet och hjälp från franchisegivaren.

Christian Neumann – Verksamhetsansvarig och franchisetagare
Hässleholm, Perstorp, Örkelljunga, Osby och Östra Göinge