• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55Plus i Vallentuna erbjuder alla typer av hushållsnära tjänster så som flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning och trädgårdsarbete. Dessutom har vi duktiga hantverkare i vår seniorpool som kan hjälpa dig med målning och finsnickeri. Vi erbjuder även företag tjänster så som kontorsstädning och fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss för att göra din vardag lite enklare!

Privata tjänster

Saknar du tid och ork, eller finns det helt enkelt roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning? Då hjälper vi er gärna!
Vill ni fokusera mer på huvudverksamheten och mindre på att ta hand om lokalerna? Låt oss hjälpa er med städtjänster och fastighetsskötsel.
Söker du ett självständigt, flexibelt och uppskattat arbete på timbasis? Vi är alltid intresserade av fler pigga och glada seniorer!

Utöver ett alltid trevligt bemötande erbjuder vi också:

  • Trevliga, glada och städutbildade medarbetare
  • Vi matchar vår medarbetare med dina städbehov
  • Ett fint och städad hem!
  • Hos oss binder man inte upp sig för ett visst antal städningar utan uppsägningstid. Vi tar helt enkelt betalt för de timmar vi har arbetat

Verksamhetsansvarig 55Plus Valletuna

Att vi använder oss av senior arbetskraft är någonting som våra kunder gillar. Vi har pålitliga medarbetare och är baserade i Vallentuna, vilket gör att vi känner till området väl och har nära till våra kunder. Dessutom anstränger vi oss för att göra det där lilla extra, för vi växer genom att våra nöjda kunder rekommenderar oss för vänner och bekanta. Vårt mål är att vara det bästa RUT-företaget i Vallentuna!

Jag har lång erfarenhet inom branschen och har jobbat med både städning och äldrevård. Där har jag sett behovet av den här typen av tjänster på nära håll. För att göra en samhällsinsats och kunna hjälpa andra i vardagen, startade jag upp 55Plus i Vallentuna. Eftersom jag tycker att det är roligt så utför jag vissa av tjänsterna själv och det är jag som utbildar de som arbetar med städning hos oss.

Kontakta mig för att få städtips utan kostnad och mer information om hur vi kan hjälpa dig till en enklare vardag!