• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Låt oss underlätta för dig i vardagen. Hemma eller på kontoret.

Vi erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster. Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än till exempel städning, fönsterputs och gräsklippning? Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Höör så underlättar vi din vardag!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Höör

Vi är en del av det lokala näringslivet och vill vara med och utveckla det.

Vårt kontor finns i Höör men vår verksamhet och våra duktiga medarbetare finns i Höör, Hörby och Eslöv. Därför kan du lita på att vi hittar till Dig och kan utföra våra tjänster på ett smidigt sätt.

Våra medarbetare har både livs- och yrkeserfarenhet och det är något våra kunder uppskattar.
Det handlar om att vi får ett förtroende som vi förvaltar väl. Våra medarbetare tycker om att jobba ute hos våra kunder och detta bidrar en positiv och glad stämning när vi arbetar.

Jag tar nu över det roliga arbetet som verksamhetsansvarig men Conny kommer finnas kvar i bakgrunden som support. Jag har jobbat många år både inom skola och Vård och Omsorg och vet hur viktigt ett bra bemötande bland både medarbetare och kunder är! Jag har bott på landet i många år och har stor erfarenhet av trädgård och djur.
Conny startade upp verksamheten här i Höör, Hörby och Eslöv och själv kom jag in i företaget som ansvarig för städ verksamheten för tre år sedan då vi flyttade till Höör som förtrollade oss med sina otroligt vackra omgivningar och trevliga människor.

Vi finns här för att underlätta Din vardag så kontakta oss gärna idag så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Med vänlig hälsning

Anette Steen
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Höör, Hörby och Eslöv

Jag svarar när du ringer!