• Kontakta 55Plus Lund

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi till dig snart!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Lund!

Privata tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Lund

Våra kunder uppskattar våra medarbetare för att de gör ett bra jobb: de är noggranna och trevliga. Ofta frågar kunderna efter samma person som tidigare har utfört tjänster hos dem just för att de blev så nöjda första gången. Våra medarbetare tycker att det är lika trevligt att få komma ut till våra kunder och hjälpa dem i vardagen!

Jag driver verksamheten tillsammans med min fru Mona. Vi fastnade för 55Plus för att vi tyckte att det var ett bra upplägg och vi blev mycket inspirerade när vi träffade Jan, grundaren av 55Plus. Det roligaste med att vara franchisetagare för 55Plus är att vi får träffa så många människor, både kunder och medarbetare. För oss är den sociala biten viktig och den försöker vi ta tillvara på så ofta som det går. Vi ser fram emot att hjälpa dig som bor i Lund, Staffanstorp, Kävlinge, Lomma och Landskrona med omnejd.

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Lund

Vi svarar när du ringer!