Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning, eller kanske inte orken för det finns längre? Då hjälper vi dig naturligtvis med din hemstädning! Vi utför också det mesta inom trädgårdsskötsel som gräsklippning och beskärning. Välkommen att kontakta oss på 55Plus i Lund!

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster till våra privata kunder som flyttstädning, trädgårdsarbete och snickeri. Kontakta oss för mer information.
Med våra medarbetares kompetens har vi möjlighet att erbjuda ett helhetskoncept med en variation av tjänster för exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – alltid anpassade för era behov.
Börjar du närma dig pensionen, eller redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket energi och vilja kvar?

Verksamhetsansvarig 55Plus Lund

Våra kunder uppskattar våra medarbetare för att de gör ett bra jobb: de är noggranna och trevliga. Ofta frågar kunderna efter samma person som tidigare har utfört tjänster hos dem just för att de blev så nöjda första gången. Våra medarbetare tycker att det är lika trevligt att få komma ut till våra kunder och hjälpa dem i vardagen!

Vi svarar när du ringer!