Vad kan vi hjälpa dig med i Skärholmen?

Här nedan är ett axplock på sådant vi redan hjälper kunder med i Skärholmen. Tveka inte kontakta oss och få hjälp du också. Flera av tjänsterna är RUT/ROT-berättigade så du sparar extra. Vi hörs!

Hemstädning

Ge ditt hem i Skärholmen den kärlek det förtjänar med våra toppmoderna hållbara hemstädningstjänster. Vi skapar ett gnistrande rent och fräscht utrymme, så du kan njuta av mer tid för det du älskar.

Flyttstädning

Låt oss ta hand om stressen med flytten. Vår professionella flyttstädning säkerställer att din gamla bostad är i perfekt skick för de nya ägarna, vilket ger dig trygghet och en smidig övergång.

Dödsbostädning

Vi förstår vikten av att behandla dödsboenden med respekt och empati. Våra dödsbostädningstjänster hjälper till att avlasta dig och din familj i en svår tid.

Fönsterputsning

Se världen med nya ögon genom kristallklara fönster! Våra erfarna medarbetare putsar bort smuts och fläckar, vilket ger ditt hem eller kontor en ljus och inbjudande atmosfär.

Trädgårdsskötsel

Släpp lasset med gräsklippning och annat trädgårdsarbete. Våra trädgårdsskötseltjänster ger dig en välskött utomhusmiljö att avkoppla i, medan vi tar hand om det hårda arbetet.

Trädbeskärning

Våra kunniga medarbetare kan forma och förbättra dina träd för att främja deras hälsa och utseende. Ge din trädgård en estetisk ansiktslyftning, få mer frukt och skydda ditt hem från eventuella faror.

Häckklippning

Skapa en imponerande trädgårdsgräns med våra häckklippningstjänster. Vi ger dina häckar en prydlig, välansad look som höjer värdet och skönheten i din utomhusmiljö.

Få hjälp i Skärholmen!

I Skärholmen i Stockholm är det jag Carlos Lilja som hjälper dig få hjälp av våra trevliga seniorer.

Jag är här för att underlätta din vardag! Som din lokala representant för 55Plus i Skärholmen är jag passionerad över att hjälpa människor med hushållsnära tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning, trädgårdsskötsel eller något annat, så står jag redo att göra din tillvaro smidigare och mer bekymmersfri. Låt mig och medarbetarna hjälpa dig att få mer tid för det du älskar och slippa vardagens stress.

 

E-post: carlos.lilja@55plus.se
Telefonnummer: 072-085 9322