• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Arbeta hos 55Plus i Sölvesborg

Vill du vara med och hjälpa våra kunder i Sölvesborg? Du har livserfarenhet, vill sätta lite guldkant på tillvaron och lockas  av ett socialt och flexibelt arbete. Därutöver tycker du om att arbeta och känner glädje när du gör det och ges möjlighet att  skapa ett värde för våra kunder.

Du kommer att ges möjlighet att hjälpa kunder i Sölvesborg som har svårt att få sin vardag att räcka till eller som inte orkar eller kan göra allt de önskar. Ditt arbete kommer att värdesättas och du kommer att bli uppskattad för det jobb du gör. I övrigt erbjuds du en flexibel arbetsdag där du styr över dina uppdrag och vad som passar dig. Vi på 55Plus värnar om våra medarbetare, vi är försäkrade och anslutna till kollektivavtal.

För oss på 55Plus i Sölvesborg är lyhördhet och kommunikation med kunden en nyckelfaktor och därför förväntas du kunna tala flytande svenska. Du uppskattar att socialisera med alla typer av människor efter deras behov och dessutom har du en känsla för service och en fingertoppskänsla för vad som behöver göras.

Välkommen att skicka in din ansökan om att jobba som senior / veteran hos oss i Sölvesborg. Du kan givetvis ansöka även om du inte är 55+ år ung 🙂

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.