• Vill du veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Fönsterputsning i Bromölla

Fönsterputsning kan vara tungt och pilligt. Oavsett om balansen sviktar eller om du känner att du vill avsätta tid för annat kan vi hjälpa dig att få en fläckfri utsikt!

Våra duktiga medarbetare kan ställa upp snabbt och använder professionell utrustning. Självklart tar vi även mellan fönstren och torkar av kanterna runtomkring.

Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan få fläckfria fönster!

TinaVåra fönsterputsare i Bromölla

När du anlitar oss för fönsterputsning kan det vara Tina du får träffa. Hon har mycket erfarenhet inom olika yrken och har exempelvis arbetat som undersköterska i hemtjänsten och inom omsorgen, men även med att sälja danskt kaffe i Skåne. Tina har många återkommande kunder som uppskattar att hon är noggrann, trevlig och får fönstren skinande rena!

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Bromöllas kommun

 

 

En mer glänsande vardag börjar här!

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.