• Vill du veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hjälp med trädbeskärning i Bromölla

Har du ett träd som börjat skymma solen i trädgården eller börjar det helt enkelt bli vildvuxet? Då kanske det är dags att ansa trädkronan.

Vi hjälper dig gärna med både buskar och träd. Vissa växter ska beskäras på våren och andra på hösten, och våra medarbetare utför uppdrag oavsett säsong.

GoranTrädgårdsteamet i Bromölla

Anlitar du oss för trädgårdsskötsel kanske du får träffa Göran. Han har bott på gård i större delen av sitt liv och har ett stort trädgårdsintresse. Göran värdesätter den sociala aspekten av arbetet på 55Plus men viktigast är att kunderna blir nöjda med slutresultatet.

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Bromöllas kommun

 

Ditt välansade liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.