• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder!

Börjar du närma dig pensionen och har insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vill du bidra till att minska vardagsstressen hos våra kunder och verkligen göra en uppskattad insats?

55Plus är ett växande företag och vi söker kompetenta, engagerade personer med erfarenhet av städning och fönsterputs som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Många av våra medarbetare är seniorer, men du behöver inte ha fyllt 55 för att jobba hos oss.

Hos 55Plus på Enskede får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor, samtidigt som du får det stora företagets styrka och trygghet. Du är med och kan påverka både din vardag och arbetstider, och arbetar så mycket eller lite du vill.

Låter detta intressant?
Här nedan lägger vi upp annonser för de uppdrag där vi har störst behov av medarbetare just nu. Hittar du en intressant tjänst där så kan du antingen ringa kontaktpersonen eller fylla i formuläret som du hittar inne på tjänstens sida. Saknas det lediga tjänster just nu så tveka inte att ändå lämna din intresseanmälan via telefon eller fyll i intresseformuläret nedan, så kontaktar vi dig.

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig:

Bli medarbetare

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.