Hjälp med häckklippning i Hörby

Växer det fortare i trädgården än vad du hinner och orkar med? Våra medarbetare är kunniga och vet hur man ansar en häck på rätt sätt. Låt oss sköta häckklippningen så att du får tid över till annat samtidigt som du får möjlighet att njuta av en välskött trädgård.

Ring eller mejla oss direkt eller lämna dina kontaktuppgifter så berättar vi mer!

Conny-KlangVår trädgårdsteam i Hörby

Anlitar du oss för att sköta din trädgård så stöter du kanske på Marie eller Tommy. Marie är en allkonstnär som trivs mycket bra i trädgården! Tommy, som bland annat har en bakgrund som vaktmästare, hjälper till med allt inom trädgårdsskötsel och ser till att du får en representativ trädgård!

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Ditt prydligare liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.