Trädbeskärning i Hörby

Börjar träden i trädgården skymma solen för mycket? Eller har du kanske träd som börjar växa snett eller bli vildvuxna? Vi hjälper dig gärna med detta.

Ring eller mejla så berättar vi mer!

Vårt trädgårdsteam i Hörby

Anlitar du oss för att sköta din trädgård så stöter du kanske på Marie eller Tommy. Marie är en allkonstnär som trivs mycket bra i trädgården! Tommy, som bland annat har en bakgrund som vaktmästare, hjälper till med allt inom trädgårdsskötsel och ser till att du får en representativ trädgård!

Conny Klang
Verksamhetsansvarig och franchisetagare i Hörby

 

Ditt välansade trädgårdsliv liv börjar här

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.