• Kontakta oss!

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Vi på 55Plus i Hässelby, Vällingby, Järfälla, Upplands-Bro, Bromma och Spånga erbjuder ett stort utbud av hushållsnära tjänster och kan hjälpa dig med såväl städning som trädgårdsarbete. Våra duktiga hantverkare tar hand om de snickeri – och måleriarbeten som du vill ha hjälp med. Vi åtar oss även uppdrag hos företag och föreningar med ett stort utbud av tjänster.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan förenkla din vardag!

Privata tjänster

Vi erbjuder en stor bredd av både ROT- och RUT-tjänster som hemstädning, trädgårdsarbete och hantverksarbete. Du kan boka enstaka tillfällen eller mer regelbunden hjälp. Vi skräddarsyr det som passar just dig. Kontakta oss för mer information.

Är ditt företag eller din förening i behov av hjälp med t.ex städtjänster eller fastighetsskötsel? Behöver ni extra händer vid ett arbetstopp? Vi erbjuder ett stort antal tjänster som underlättar för er. Vi har en bred kompetens bland våra seniorer, kanske har vi precis det som ni efterfrågar.

Kanske börjar du närma dig pensionen eller har du redan nått den magiska åldersgränsen men inser att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Vi söker fler pigga och glada medarbetare som vill göra vardagen trevligare för våra kunder! Vill du vara med och bidra och göra skillnad för våra kunder i deras vardag?

Verksamhetsansvarig 55Plus nordvästra Stockholm

För många av oss är det en stor utmaning att få livspusslet att gå ihop. Det är inte alltid man har tid, ork eller kunskap om det som behöver göras. Många kunder uppskattar att vi har ett brett tjänsteutbud vilket underlättar lite extra om man behöver hjälp med lite av varje. I många fall har vi medarbetare som kan utföra flera tjänster vilket leder till en extra trygghet och ett mer personligt bemötande.

För mig är det viktigt att ha både nöjda kunder och nöjda medarbetare. Därför gör vi vårt yttersta för att matchningen mot ditt behov och medarbetarens behov och kompetens ska vara så bra som möjlig, och det är alltid lika kul och inspirerande när man prickar rätt.

Jag har de senaste tre åren jobbat som anställd i branschen, och kände att nu är det dags att kasta sig ut och bli egen företagare. Att jag valde att bli franchisetagare åt just 55Plus, var ett enkelt val då vi delar samma värderingar, och sätter alltid kunder, medarbetare och glädjen i fokus. Och just glädjen blir extra påtaglig när man jobbar med senior arbetskraft som fortsätter att jobba för att de har så mycket mer att ge.
Innan jag hamnade i senior bemanningsbranschen har jag 20 års erfarenhet från att ha varit gårdsföreståndare på några av de fina 4H gårdarna som finns i nordvästra Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Mia Larsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare tillsammans med medarbetare