• Kontakta 55Plus Norrköping

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hemstädning i Norrköping

Har du mycket att göra på jobbet eller hemma? Hemstäd är en uppskattad tjänst när tiden eller orken inte räcker till och alla måsten är för många. Något många uppskattar är  50% RUT-avdrag.

Hos oss är det samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. Vi fokuserar på att vara flexibla och att anpassa våra lösningar efter dig som kund. I de fall där du inte är hemma när vi utför tjänsterna upprättar vi ett nyckelavtal, så att du som kund kan känna dig trygg. Vi är inte en vanlig städfirma som kommer och städar snabbt och lämnar lika fort. Våra veteraner vet vad som krävs och ett litet extra leende på läpparna eller några fina ord skadar inte – och bäst av allt – det blir jättebra resultat!

Detta är exempel på vad som kan ingå i hemstädning, men självklart utformar vi alla våra tjänster i en dialog med dig:

 • Dammtorkning av möbler och inredning.
 • Dammsugning av golv och mattor.
 • Våttorkning av golv.
 • Putsning av speglar.
 • Avtorkning av köksluckor och vitvaror.
 • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat.

Oavsett uppdragets storlek så hittar vi en lösning som passar alla – från barnfamiljen till dig som är äldre!

 • Vill du veta mer?

  Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-10-01 av Michael Qvist.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.