• Kontakta 55Plus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Fönsterputsning i Växjö

Årstiderna är obarmhärtiga mot våra fönster. Vi tillhandahåller professionell utrustning och garanterar ett prickfritt resultat. Vi har fönsterputsare med många års erfarenhet som står till ert förfogande.

stadning_vaxjo

Städ- och hemtjänstpatrullen i Växjö

Birgitta Håkansson är ingen hoppjerka, har endast haft två jobb i sitt liv. Det ena på Småländska Bil i 50 år och så på 55Plus de senaste åren. Bia Sager har jobbat länge inom den kommunala omsorgen. Nu har hon många kunder både som vanligt städ och som hemtjänst. Dessutom är hon en fena på fönsterputsning. Ann-Marie Eriksson har varit kock och jobbat på daghem, men hade som dröm att efter pensionen jobba med att hjälpa äldre. Annika Ström kommer från Gemla. Jobbar mycket och trivs med det. Dessa fyra damer får representera alla dem hos oss som arbetar med städ och hemtjänst. (Foto: Hans Runesson)

 

  • Kontakta 55Plus Växjö

    Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-03-01 av Fredrik Polback.

Att tänka på
Har ni möjlighet så töm gärna fönsterkarmar från växter och andra föremål i det fall ni har beställt invändig fönsterputs.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.