• Kontakta 55Plus Växjö

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hemstädning i Växjö

Finns det roligare saker som du hellre lägger din tid på än städning eller kanske inte orken för det finns längre?  Då hjälper vi er naturligtvis gärna med städ i Växjö med omnejd.

Ni väljer själva hur ofta ni vill att vi kommer, och naturligtvis även vad ni vill att vi utför när vi är hos er. Bokar ni löpande uppdrag så är det en och samma person varje gång. Önskar ni att städningen utförs när ni inte är hemma så löser vi detta genom att upprätta ett nyckelavtal.

Nedan har vi tagit upp det som vanligtvis ingår vid en städning, men det är naturligtvis ditt behov som styr:

 • Dammtorkning av möbler och inredning
 • Dammsugning av golv och mattor
 • Våttorkning av golv
 • Putsning av speglar
 • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
 • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

stadning_vaxjo

Städ- och hemtjänstpatrullen i Växjö

Birgitta Håkansson är ingen hoppjerka, har endast haft två jobb i sitt liv. Det ena på Småländska Bil i 50 år och så på 55Plus de senaste åren. Bia Sager har jobbat länge inom den kommunala omsorgen. Nu har hon många kunder både som vanligt städ och som hemtjänst. Dessutom är hon en fena på fönsterputsning. Ann-Marie Eriksson har varit kock och jobbat på daghem, men hade som dröm att efter pensionen jobba med att hjälpa äldre. Annika Ström kommer från Gemla. Jobbar mycket och trivs med det. Dessa fyra damer får representera alla dem hos oss som arbetar med städ och hemtjänst. (Foto: Hans Runesson)

 

 • Kontakta 55Plus Växjö

  Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.Innehållet på sidan senast granskat 2023-03-01 av Fredrik Polback.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp, hink, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.