• Hidden
 • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Arbeta hos 55Plus i Linköping

Vem kan jobba hos oss?

Vi söker fler pigga och glada seniorer som vill göra vardagen trevligare för våra kunder. Börjar du närma dig pensionen, eller har du kanske redan uppnått den magiska åldersgränsen och insett att du fortfarande har mycket kraft, energi och vilja kvar? Då kan du vara den vi söker!

Vilka är 55Plus?

55Plus är ett växande företag och vi söker efter personer med erfarenhet, kompetens men framförallt ett engagemang som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är med och kan påverka både din vardag och arbetstider, och arbetar så mycket eller lite du vill. Vårt erbjudande passar seniorer som har extratid mycket bra men kan även passa dig som är yngre och har tid du vill tjäna lite extra på. Låter detta intressant? Ta kontakt!

Vilka fördelar med att jobba hos er?

Hos oss får du uppleva det lilla företagets närhet till kunder och kollegor. Samtidigt får du det stora företagets styrka och trygghet. Vi har givetvis försäkringar och löner enligt avtal. Lämna en intresseanmälan för att få veta mer!

Skicka in intresseanmälan…

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 1 MB.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

     Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Ulf-Ola Severinsson.

  Lön
  När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

  Körersättning
  Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

  Försäkring och personlig säkerhet
  Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

  För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

  Jobbskatteavdrag
  Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
  Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
  Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

  Mer information och skattetabeller finner du här.

  Kontaktpersoner
  För frågor är du välkommen att kontakta:
  Ulfola Severinsson
  0761-91 51 41
  ulfola@55plus.se