• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Fasad och altantvätt i Linköping

Vad innebär vår miljövänliga och mjuka tvättmetod för din fasad och altan?

Att hålla sin fastighets fasad ren och fräsch är viktigt av både utseendemässiga och ekonomiska skäl. En fasad rengjord från påväxt av gröna alger och smuts ger fasaden längre livslängd och därmed lägre underhållskostnad.

Vad är absolut rent och avjoniserat vatten?

Men traditionell fasadtvätt kan vara skadligt för fasaden och miljön på grund av användningen av starka kemikalier och högt vattentryck som kan skada byggnaden. Högtryckstvätt pressar in vatten i materialet och slår sönder ytan. Lyckligtvis finns det nu mjuka och miljövänliga alternativ som är lika effektiva som de traditionella metoderna.

Ett av dessa miljövänliga alternativ är att använda absolut rent och avjoniserat vatten för fasadtvätt. Detta är en metod som inte kräver användning av några kemikalier alls, vilket minimerar risken för miljöskador. Istället används en teknik som kallas för omvänd osmos, som renar vattnet från alla mineraler och föroreningar.

Förutom att vara miljövänligt är absolut rent vatten också skonsamt mot själva fasaden. Eftersom det inte används något högt tryck behöver fasaden inte utsättas för någon form av slitage. Dessutom kan det rena vattnet ta bort smuts och fläckar på ett effektivt sätt utan att skada ytan på byggnaden.

Kan man tvätta på olika ytor?

En annan fördel med absolut rent vatten är att det kan användas på en mängd olika ytor, inte bara på fasader. Det kan användas på fönster, skyltar, altaner, billackering och mycket mer. Det ger en högkvalitativ rengöring utan risk för skador på ytan.

Sammanfattningsvis är absolut rent vatten en effektiv och skonsam metod för att rengöra en fastighets fasad. Genom att använda denna metod minskas risken för miljöskador och skador på fasaden själv. Detta är ett utmärkt alternativ för fastighetsägare som vill ha en ren och fräsch fasad samtidigt som de visar tänker på miljön.

55Plus Linköping erbjuder fasad och altantvätt med absolut rent och avjoniserat vatten. Tag kontakt med oss idag!

Boka fasad och altantvätt i Linköping

  • Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

 

 Innehållet på sidan senast granskat 2023-06-01 av Ulf-Ola Severinsson.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter. Gäller arbetet en bostadsrätt så är reglerna, för att kunna nyttja ROT-avdraget, att arbetet ska innanför lägenhetens väggar. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete.
För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura.
Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.