• Hidden
 • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
 • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Senior företagsbemanning – Erfaren och kompetent personal i Linköping

Inga uppdrag är för små eller stora för oss på 55Plus i Linköping. Vi löser allt från hantverk, tillverkning, städ och chaufför upp till administratör.

Har ni svårt rekrytera rätt personal just nu, hitta sjukvikarie eller har ett projekt under kort eller lång tid att lösa bemanning till.

Vi hjälper gärna till och löser era bemanningsproblem med vår seniora personal som med arbetsglädje och erfarenhet tar sig an era arbetsuppgifter.

Ibland kan det även vara så att yngre personal, av olika skäl passar bättre till att utföra en del arbetsuppgiften. Självklart har vi då även ett brett kontaktnät med yngre personer, företrädesvis från Universitet och Högskolemiljö.

Fördelar med att anlita 55Plus personal för bemanningsuppdrag. Dessa fördelar inkluderar:

 1.  Erfarenhet och kompetens: Senior personal har oftast många års erfarenhet och kompetens inom sitt yrkesområde, vilket gör att de kan lösa uppgifterna effektivt och med hög kvalitet
 2. Arbetsglädje och motivation: Senior arbetstagare har ofta en hög arbetsmoral och motivation att fortsätta jobba, vilket bidrar till en positiv arbetsmiljö och högre produktivitet.
 3. Låg personalomsättning: Äldre arbetstagare tenderar att ha en lägre personalomsättning än yngre, vilket kan bidra till en mer stabil och pålitlig bemanningslösning för företaget.
 4. Flexibilitet: Senior personal kan vara flexibla och anpassa sig till olika arbetsuppgifter och arbetstider, vilket kan vara fördelaktigt för företag med varierande bemanningsbehov.
 5. Att kunna matcha rätt person med rätt uppgift är en viktig del av en framgångsrik. bemanningslösning, och det är då positivt att vi har både äldre och yngre personal att tillgå för att uppfylla olika krav från företagen vi samarbetar med. Men självklart är vår stora bas precis som vi heter; 55Plus

 

Om ert företag har svårt att rekrytera rätt personal eller har behov av bemanning på kort eller lång sikt, kontakta oss på 55Plus i Linköping så berättar vi mer.

Bli medarbetare

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 1 MB.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.