• Hidden
  • Hej! Fyll i dina kontaktuppgifter och skicka in så återkommer vi inom kort.
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Nytt! Se pris för hemstäd i Linköping (öppnas i nytt fönster)

Miljövänlig hemstädning i Linköping

Eftersom vi värdesätter hög kvalitet och god kundkontakt  är det alltid samma medarbetare som kommer till er.

Där vi städar vill vi att det ska bli rent och vår jord ska må bra. Därför använder vi  ultrarent och avjoniserat vatten.

Följ gärna länken längst upp så får du fram ditt fasta pris direkt.

Vad är ultrarent vatten?

Ultrarent vatten är det miljövänligaste  rengöringsmedlet. Det städar bättre och effektivare än kemikalier och bidrar därmed till en bättre miljö.

Varför använda ultrarent vatten vid hemstäd?

Vanligt kranvatten filtreras och blir avjoniserat vatten. Ultrarent vatten är mer än 100 gånger renare än vanligt kranvatten, utan salter, kalker, metaller eller andra föroreningar. Vattnet får också lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösa upp smuts på ett effektivare sätt. Det renade vattnet gör att när det kommer i kontakt med smuts så försöker det återställa sin naturliga laddning det hade tidigare och suger därmed åt sig smutsen.

7 fördelar med ultrarent vatten

  1. Minimal miljöpåverkan
  2. Helt fri från kemikalier
  3. Bättre arbetsmiljö
  4. Allergifri
  5. Förenklar städrutiner
  6. Lämnar inga fläckar
  7. Skonsamt för underlagen som städas

Checklista – grund för din kvalitetsgaranti

Tillsammans med kunden gör vi en checklista före ett uppdrag. Sedan har vår städare och kunden denna lista. Då blir det lätt att följa upp och kvalitetssäkra arbetet varje gång.

Checklistan ligger som grund för den kvalitetsgaranti vi lämnar åt våra kunder

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med städning!

4 skäl att välja 55Plus:

1. Kollektivavtal? Givetvis!

Att ge personalen rätt lön och förmåner är för oss bästa sättet att garantera resultat samt din trygghet. Om en städare kan leva på sin lön utförs ett bättre arbete plus att kunden kan känna sig säker och trygg – Det är ett självklart val för oss.

Så även om du inte väljer oss, se till att ditt val har och följer kollektivavtal. Det är bästa sättet att skapa trygghet för dig själv…

Självklart vill du veta att det är en pålitlig person som kommer till er och städar. Kollektivavtalet innebär att all vår personal har skrivit på ett anställningsavtal. I samband med det gör vi en bakgrunds- och referenskontroll. Så du kan känna dig säker på att det är en pålitlig person som kommer hem till dig.

2. Försäkringar och trygghet

55Plus AB huvudkontor i Helsingborg tecknar gemensamma försäkringar för våra kontor runt om i Sverige. Därigenom är du, din bostad samt vår personal i trygga händer. För det är ju så att en olycka kan hända och något kanske går sönder. För dig som önskar skickar vi gärna lite mer info om våra försäkringar.

3. Resultatgaranti

Även med rätt förutsättningar och planering kan det tyvärr bli fel ibland. Då kontaktar du bara oss så kommer vi och rättar till. Det är så vi tycker att en resultatgaranti ska se ut. Sen finns de dom som garanterar att dom aldrig gör fel men just det tvivlar vi på….

4. Låt våra medarbetare underlätta din vardag

55Plus är en av Sveriges största leverantörer av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Med fokus på kvalitet, trygghet och personlig service underlättar våra medarbetare vardagen för tusentals kunder i Sverige och Finland. Städning levererad med glädje, stolthet och kvalitet!

Skicka in förfrågan om hemstäd direkt via formuläret!Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Ulf-Ola Severinsson.

Kostnadsuppskattning hemstäd

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.