• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Häckklippning i Botkyrka

En klippt häck kräver naturligtvis mer arbete än en friväxande häck, men utöver möjligheten att kunna reglera storlek och form, så blir de klippta häckarna framförallt tätare än de friväxande. Vi hjälper dig gärna med detta.

Ring eller mejla oss för att få veta mer!

Ingvar_Andersson_tradgardsskotsel-&-Hackklippning-&-grasklippning_BotkyrkaTrädgårdsteamet i Botkyrka

Ingvar är en av våra medarbetare som sköter trädgården. Han sköter allt du behöver ha gjort för att få en representativ trädgård, exempelvis klipper han häckar, räfsar och beskär fruktträd. Även Bert ingår i vårt trädgårdsteam, när han inte säljer julgranar på vintern. Ring eller mejla idag så berättar jag mer om hur vårt trädgårdsteam kan hjälpa dig!

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Botkyrka

Ditt prydligare liv börjar härInnehållet på sidan senast granskat 2023-10-01 av Carlos Lilja.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.