• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Målning och tapetsering

Känner du att du behöver fräscha upp hemma eller vill du göra i ordning inför en försäljning? Vi hjälper till med både målning och tapetsering inomhus, och med målning och inoljning utomhus.

Självklart utformar vi våra tjänster i dialog med dig som kund, här är några exempel på tjänster som vi på 55Plus kan utföra:

  • Målning av innertak
  • Målning av lister
  • Tapetsering
  • Olja in altaner
  • Målning av staket

Hör av dig för att diskutera ditt nästa projekt med oss!

Christer_Alm_BotkyrkaMålnings- och tapetseringsteamet i Botkyrka

Anlitar du oss för att måla eller tapetsera kan du stöta på Bengt, som har en bakgrund inom golvläggning. Även Christer ingår i vårt hantverksteam och sysslar mycket med målning då han har en bakgrund inom yrket. Anlitar du oss får du noggranna och duktiga medarbetare som ser till att det blir fräscht hemma! Jag berättar gärna mer, ring eller mejla redan idag.

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Botkyrka

 

Ta kontaktInnehållet på sidan senast granskat 2023-10-01 av Carlos Lilja.

Att tänka på
För att kunna nyttja ROT-avdraget så måste du vara ägare till fastigheten vid arbetets utförande. ROT-avdrag går därför inte att nyttja i hyreslägenheter, utan arbetet sker då till fullpris. Mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör ROT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor.