• Steg 1 av 2
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Trädbeskärning i Botkyrka

Behöver du hjälp att få ner en gren eller att beskära ett helt träd? Ibland kan det vara tungt att beskära träd som behöver ansas och då hjälper vi gärna till.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med trädbeskärning.

Ingvar_Andersson_tradbeskarning_BotkyrkaTrädgårdsteamet i Botkyrka

Ingvar är en av våra medarbetare som sköter trädgården. Han sköter allt du behöver ha gjort för att få en representativ trädgård, exempelvis klipper han häckar, räfsar och beskär fruktträd. Även Bert ingår i vårt trädgårdsteam, när han inte säljer julgranar på vintern. Hör av dig så berättar jag mer om hur vårt trädgårdsteam kan hjälpa dig med dina träd!

Bengt Nilsson
Verksamhetsansvarig och franchisetagare Botkyrka

 

Ditt välansade trädgårdsliv liv börjar härInnehållet på sidan senast granskat 2023-10-01 av Carlos Lilja.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.