• Vill du veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Arbeta hos 55Plus i Åhus

Vill du ha möjlighet att styra över din arbetstid och dina arbetsuppgifter själv? Är du en person med livserfarenhet som vill vara med och utveckla ett växande företag?

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där du har en nära kontakt med dina medarbetare. Att vi värnar om den sociala samvaron märks bland annat på de gånger vi träffas i arbetsgruppen för att ha trevligt, till exempel vid vår sommarfest och vår julbuffé. På 55Plus jobbar man för att man vill – inte för att man måste! Dessutom satsar vi på att ha en lokal förankring vilket ger dig det lilla företagets fördelar samtidigt som du får det stora företagets trygghet.

Våra kunder uppskattar oss för att vi är pålitliga och noggranna – känner du att det stämmer in på dig är du välkommen att höra av dig!

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Åhus kommun

 

Lämna gärna en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig:

Bli medarbetare

Lön
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön, som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga. Lönen betalas ut månadsvis i efterskott där utbetalning sker den 25:e varje månad. En lönespecifikation skickas hem till dig några dagar innan utbetalning.

Körersättning
Körersättning utgår när du tar dig till och från samt mellan kunderna. Ersättningen utgår från skatteverkets regler, mer information finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring och personlig säkerhet
Som anställd hos 55Plus är du försäkrad under uppdrag, samt under resa till och från arbete, genom vår försäkring hos Fora som täcker utlägg i samband med skador. Anställningen hos 55Plus är en timanställning och därför ges ingen ersättning för utebliven intäkt. Det är viktigt att notera att du som medarbetare alltid kan tacka nej till ett uppdrag. Utöver försäkringen hos Fora, så har vi en sak- och ansvarsförsäkring hos IF som täcker skador upp till 10 miljoner kronor.

För oss är det en självklarhet att våra medarbetare kommer hem hela och glada efter sin arbetsdag så därför har vi löpande utbildningar i hur våra tjänster utförs på ett säkert och bra vis.

Jobbskatteavdrag
Du får en skattereduktion för arbetsinkomst, jobbskatteavdrag, på dina arbetsinkomster
Jobbskatteavdraget är inräknat i Skatteverkets skattetabeller som arbetsgivaren använder i samband med löneutbetalningar. Du behöver alltså inte själv ansöka om avdraget.
Storleken på jobbskatteavdraget beror på hur stora dina arbetsinkomster är och om du är över eller under 65 år vid inkomstårets ingång.

Mer information och skattetabeller finner du här.