• Vill du veta mer?

    Ange ditt telefonnummer eller e-post nedan så kontaktar vi dig snart! Inget köpkrav!
  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

Hemstädning i Åhus

Har du mycket att göra på jobbet eller hemma? Hemstädning är en uppskattad tjänst när tiden eller orken inte räcker till och alla måsten är för många.

Hos oss är det samma person som kommer hem till dig vid återkommande uppdrag. Vi anpassar våra lösningar efter dig som kund och det är ditt behov som styr. I de fall där du inte är hemma när vi utför tjänsterna upprättar vi ett nyckelavtal, så att du som kund kan känna dig trygg.

Detta är exempel på vad som kan ingå i hemstädning, men självklart utformar vi alla våra tjänster i en dialog med dig:

  • Dammtorkning av möbler och inredning
  • Dammsugning av golv och mattor
  • Våttorkning av golv
  • Putsning av speglar
  • Avtorkning av köksluckor och vitvaror
  • Rengöring av badkar/dusch, wc-stol och handfat

Kontakta oss direkt eller lämna dina uppgifter så hör vi av oss till dig för att berätta mer om hur din vardag kan bli enklare!

Ann-MariStädpatrullen i Åhus

Ann-Mari är en av våra medarbetare som du kan träffa om du anlitar oss för hemstädning. Hon tycker om att jobba med människor och trivs med den sociala biten i arbetet. Ann-Mari har flera återkommande kunder som uppskattar att de med gott förtroende kan lämna över hemstädningen till henne eftersom hon är punktlig, noggrann och mycket trevlig.

Birgitta Månsson
Verksamhetsansvarig i Åhus kommun

 

Din skönare vardag börjar här!

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån det städmaterial ni har i hemmet om inte annat avtalats. Material som är bra att ha hemma är bla dammsugare, golvmopp/spann, microtrasor, skursvamp, wetexduk, diskmedel, såpa, Ajax eller dylikt.

Villkor
Avbokning av inplanerade/bokade uppdrag meddelas senast 48 timmar innan uppdragets utförande. Vid utebliven/senare avbokning faktureras inplanerade/bokade uppdrag.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.

Försäkring
Om olyckan skulle vara framme så har vi försäkringar som täcker både sak och person upp till 10 miljoner kronor. Då lokala avvikelser kan förekomma så ber vi dig att ta kontakt med ditt lokalkontor för mer information.