• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Professionell gräsklippning i Göteborg – Utförd av erfarna seniorer

För en välskött och prydlig gräsmatta i Göteborg kan du lita på 55Plus. Vi erbjuder professionell gräsklippning utförd av våra erfarna seniorer. Med omsorg och precision ser vi till att din gräsmatta hålls i toppskick och ger en trivsam utomhusmiljö.

Vår gräsklippningstjänst i Göteborg innefattar följande:

  • Användning av kundens egna maskiner – Hos 55Plus prioriterar vi att använda de gräsklippningsmaskiner som du redan har tillgängliga. Vi anpassar oss efter dina önskemål och föredragna metoder för att klippa gräset på din tomt.
  • Möjlighet att hyra maskiner – Om du inte har tillgång till lämpliga gräsklippningsmaskiner kan du enkelt hyra dem av 55Plus. Vi har ett urval av pålitliga och effektiva maskiner som kan användas för att klippa gräset på din tomt.
  • Professionell inställning – Våra erfarna seniorer har gedigen kunskap och erfarenhet av gräsklippning. Vi arbetar med precision och noggrannhet för att ge dig en jämn klippning och en välskött gräsmatta.
  • Flexibilitet – Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål när det gäller klippningstidpunkter och frekvens. Vi kan utföra regelbunden gräsklippning enligt överenskommen tidtabell eller tillhandahålla enstaka klippningar vid behov.
  • Effektivitet – Vårt mål är att utföra gräsklippningen effektivt och utan onödig störning. Vi strävar efter att slutföra arbetet inom avtalad tid och lämna din tomt i prydligt skick efter avslutad klippning.
  • Pålitlighet och ansvar – Du kan lita på att våra seniorer är pålitliga och tar ansvar för att utföra gräsklippningen på bästa möjliga sätt. Vi håller våra åtaganden och ser till att arbetet utförs med noggrannhet och omsorg.

Sammanfattningsvis erbjuder 55Plus professionell gräsklippning i Göteborg. Våra erfarna seniorer tar hand om din gräsmatta med precision och omsorg för att ge dig en välskött utomhusmiljö. Kontakta oss idag för att boka vår gräsklippningstjänst och få din gräsmatta i toppskick.

Psst! Har du sett att vi även erbjuder häckklippning och andra trädgårdstjänster?

 Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Marie Alvskog & Magnus Gahrn.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden (20 dagars betalningstid), vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. Eventuellt RUT-avdrag gör vi direkt på er faktura. Mer information  finns på Skatteverkets hemsida.