• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Trädgårdsskötsel av erfarna seniorer i Göteborg

Häckklippning – För snygga och välskötta häckar
Våra erfarna seniorer i Göteborg erbjuder professionell trädgårdsskötsel, inklusive häckklippning. Vi ser till att dina häckar får den omsorg de behöver för att hållas friska och välskötta.

Gräsklippning – slipp dra gräsklipparen själv
En välskött gräsmatta är en av trädgårdens stora prydnader. Våra seniorer i Göteborg hjälper dig med gräsklippning för att hålla gräsmattan fräsch och välskött.

Rensning av rabatter
Rabatter är ofta en central del av trädgårdens estetik och kräver regelbunden rensning för att bibehålla sin skönhet. Våra seniorer i Göteborg hjälper till med rensning av rabatter, där vi tar bort ogräs och överflödiga växter för att skapa en prydlig och välskött trädgårdsmiljö.

Trädgårdsplantering
Vi erbjuder även tjänster för plantering i Göteborgsområdet. Våra seniorer hjälper till med att plantera blommor, buskar och träd enligt dina önskemål och trädgårdens behov.

Lövräfsning – För att hålla trädgården ren och snygg
Våra seniorer i Göteborg hjälper till med att räfsa bort löv och hålla trädgården ren och snygg. Vi tar hand om löven och ser till att de transporteras till soptippen på ett miljövänligt sätt.

Klippning av buskar och träd
Vi erbjuder även tjänster för klippning av buskar och träd i Göteborg. Vi ser till att buskar och träd hålls i rätt form och storlek för att skapa en välskött och harmonisk trädgårdsmiljö. Du kan läsa mer om vår tjänst trädbeskärning i Göteborg här.

Vår- och höststädning av trädgården
För att säkerställa att din trädgård är välskött och representativ under hela året erbjuder vi vår- och höststädning av trädgården. Vi rensar rabatter, klipper buskar och träd, och ser till att trädgården är redo för kommande säsong.

Transport av trädgårdsavfall till soptippen – För en smidig avfallshantering
Efter trädgårdsskötseln tar vi hand om avfallet och transporterar det till soptippen åt dig. Du behöver inte oroa dig för att hantera trädgårdsavfallet själv. Vi ser till att det blir korrekt avlägsnat och att din trädgård lämnas ren
och välskött.

Kontakta oss idag för att boka våra tjänster och få en professionell trädgårdsskötsel av våra erfarna seniorer.

 Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Marie Alvskog & Magnus Gahrn.

Att tänka på
Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.
Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget.
Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning
Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.