• Skicka e-post till oss!

  • Genom att gå vidare accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Professionell trädbeskärning i Göteborg

När det kommer till trädbeskärning i Göteborg kan du lita på 55Plus. Vi erbjuder professionell trädbeskärning utförd av våra erfarna seniorer. Med noggrannhet och omsorg ser vi till att dina träd hålls i bästa skick och skapar en vacker och välskött utemiljö.

Vår trädbeskärningstjänst i Göteborg innefattar följande:

  • Trädbeskärning av olika storlekar – Våra erfarna seniorer kan beskära både mindre och större träd upp till en viss storlek. Vi anpassar oss efter trädet och dess behov för att ge det rätt form och hälsa.
  • Beskärning av fruktträd – Utöver vanliga träd kan vi också beskära alla typer av fruktträd. Vi har kunskap och erfarenhet av att beskära fruktträd för att främja deras tillväxt och skörd.
  • Avfallshantering – Efter avslutad trädbeskärning tar vi hand om avfallet och ser till att det transporteras och hanteras på rätt sätt. Du behöver inte oroa dig för att ta hand om avfallet själv.
  • Professionell rådgivning – Vi kan även ge dig råd och rekommendationer för trädbeskärning utifrån trädets art och dess specifika behov. Vi strävar efter att ge dig den bästa vård och skötsel för dina träd.

Användning av kundens egna verktyg med möjlighet att hyra redskap
Vi prioriterar att använda de verktyg som du redan har tillgängliga för trädbeskärning. Vi anpassar oss efter dina önskemål och föredragna metoder för att klippa och forma dina träd.

Om du inte har tillgång till lämpliga verktyg kan du enkelt hyra dem av 55Plus. Vi tillhandahåller pålitliga och effektiva redskap som kan användas för trädbeskärning på ett professionellt sätt.

Sammanfattningsvis erbjuder 55Plus professionell trädbeskärning i Göteborg. Våra erfarna seniorer tar hand om dina träd med noggrannhet och omsorg för att ge dem rätt form och hälsa. Kontakta oss idag för att boka vår trädbeskärningstjänst och få dina träd i toppskick.

Psst! Har du sett att vi även erbjuder häckklippning?Innehållet på sidan senast granskat 2023-12-01 av Marie Alvskog & Magnus Gahrn.

Att tänka på

Vi arbetar först och främst utifrån de maskiner och redskap ni har i hemmet om inte annat avtalats.

Möjlighet att hyra av oss finns om ni saknar det som krävs för uppdraget. Vi hjälper er naturligtvis även med bortforsling av trädgårdsavfall till tippen. Dock är denna tjänst inte berättigad till något skatteavdrag. Mer information finns att läsa på Skatteverkets hemsida.

Betalning

Vi fakturerar en gång i månaden, vilket innebär att ni får en samlingsfaktura på månadens totala arbete även om ni har hjälp flera gånger under månaden. För att underlätta för dig som kund, så ansvarar vi på 55Plus för kontakten med Skatteverket och gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Om inget annat avtalats så fakturerar vi med 20 dagar betalningstid.